Çekmeköy'de Helen Doron Anaokulu

Adres : Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. No:107 Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : GÜNDÜZ BEY
Telefon : 0216 641 04 60
Gsm : 0507 031 84 63
Fax :
Web : www.helendoron.com.tr
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 63037 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

34 ülkede 90’ı aşkın franchise ve 800’ü aşkın öğrenme merkezi ile hizmet veren Helen Doron Eğitim Grubu, dünyanın en büyük uluslararası eğitim franchise zincirlerinden biridir. 1985 yılında ünlü eğitimci Helen Doron tarafından temelleri atılan bu zincir, geçmişten günümüze, eğitimde yenilikçi metotların yaratıcısı ve en sadık uygulayıcısı olmuştur.
 
Helen Doron Kimdir?
 
Helen Doron, akademik lisans eğitimini, İngiltere’de bulunan Reading Üniversitesi’nin Dil Bilimi ve Fransızca Bölümü’nde Yüksek Onur Derecesi ile tamamlamış ve daha sonra dil bilimi üzerine yüksek lisans yapmış bir eğitim ve dil bilimcidir. Helen Doron Eğitim Grubu’nun kurucusu olan Doron, aynı zamanda İngilizce eğitiminde bir devrim niteliği taşıyan Helen Doron Metodunun da geliştiricisidir.
 
Helen Doron Metodu Nedir?
 
Helen Doron Metodu, Helen Doron’un 1985 yılında geliştirdiği bir özel öğrenme yöntemidir ve tüm dünyada Early English (Erken İngilizce) eğitiminin öncüsüdür. Bu metot, 3 aylıktan itibaren bebeklerin yabancı dili, kendi ana dillerini öğrendikleri gibi duyduklarını tekrarlaması ve pozitif yönlendirilmesi üzerine dayalıdır. İlhamını Dr. Suzuki’nin keman öğretme metodundan alan Helen Doron, dil eğitiminde öncelikle dillin müziğine ihtiyaç duyulduğunu fark etmiştir. Bugün dünyanın dört bir yanında çocuklar 3. aydan 12 yaşına kadar kesintisiz eğitimle İngilizceyi kusursuz olarak bu metotla öğrenmiştir. Bu yöntem yalnızca İngilizce eğitimi ile sınırlı değil. Helen Doron Eğitim Grubu’nda doğal, etkin ve eğlenceli eğitim metotlarıyla öğretilen Matematik, Fen, Beden Eğitimi ve diğer branş dersleri bellekte uzun dönemli yer edinir ve başarıyı olumlu yönde etkiler.
 
ÇEKMEKÖY
 
 
Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…
 

 

  Firma Galerisi


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım