Özel Granit Anaokulu Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor


10.11.2015

Yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen sanata ve insana duyarlı etik değerlere saygılı, ilkeli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek amacıyla yola çıkan Özel Granit Anaokulu Çekmeköy’de farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Eğitim vadisi Çekmeköy’e katkı sağlamak amacıyla açılan Özel Granit Anaokulu; Çekmeköyde farkını göstermeye başladı. Verdiği yoğun İngilizce eğitimin yanı sıra yaptığı etkinlikler ile de çocuklara okulu sevdiren Özel Granit Anaokulu eğitim konusunda zirve yapmayı hedefliyor.

Okulu zevkli hale getiren Özel Granit anaokulu pijama partisi, cadılar bayramı kostüm partisi gibi çeşitli etkinlikler ile öğrencilerin okul hayatından sıkılmamasını sağlıyor.

29 EKİMDE HER YER KIRMIZI

29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri çerçevesinde okul’da 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlayan Özel Granit Anaokulunda öğretmenler ve öğrenciler günün anlam ve önemini en güzel şekilde yaşadılar.

DİŞ KONTROLÜ YAPILDI

Diş Hekimi Feyza Kabadayı tarafından Özel Granit Anaokulu öğrencileri diş sağlığı kontrolünden geçtiler. Öğrencileri en iyi en sağlıklı biçimde yetiştirmeyi hedefleyen Özel Granit anaokulu alanında başarılı öğretmen ile eğitim seviyesini zirvede tutmayı başarıyor.

 


Bu haber Helen Doron Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım