Helen Deron Anaokulu’nda Yılsonu Sergisi


2.08.2016

Helen Deron Anaokulu tarafından yılsonu etkinliği ve resim sergisi düzenlendi, minik ellerin marifetleri takılımcılar tarafından tam not aldı.

2015-2016 eğitim öğretim sezonunun sona ermesi nedeniyle minik ellerin yıl boyunca yaptıkları resim ve el işi eserleri Helen Deron Anaokulu bahçesinde sergilendi.

Okul Bahçesinde yapılan resim sergisine Çekmeköy Helen Doron Anaokulu Müdürü Uzman Pedagog Nevin Ekşi Knezeviç , Çekmeköy Helen Doron kurucusu Gündüz Alpman, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerimizi Bugünlere Getiren Öğretmenlerimizi Tebrik Ediyorum

Çekmeköy Helen Doron Anaokulu Müdürü Uzman Pedagog Nevin Ekşi Knezeviç yaptığı konuşmasında; “ Birazdan yavrularımızın eserlerini hep birlikte göreceğiz. Okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Öğrenme yaşı çok erken başlıyor. Çocuklarımızın zekâ gelişimi 6 yaşında neredeyse tamamlanmış oluyor. Okul öncesi eğitimde kaliteli ve nitelikli bir eğitimle çocuklarımızın hayatları boyunca başarıdan başarıya koşması için bir engel yok. Öğrencilerimizi bugünlere getiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Eğitimin her alanında bize desteklerini esirgemeyen siz değerli velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 


Bu haber Helen Doron Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım