Çekmeköy'de Beşyıldız Cafe Restorant Nargile

Adres : Mimar Sinan Mah. Kıvanç Sk. No:1/1 Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili :
Telefon : (0216) 706 63 39
Gsm :
Fax :
Web :
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 82450 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Tarih kokan dekoru ve özel hazırlanmış nargile çeşitlerinin yanı sıra, Fırın Çeşitleri, Kebap Çeşitleri, Dünya Mutfağı ve özel menü olan lezzetine doyum olmayan Kiremitte Alabalık ile 5 Yıldız Restaurant- Cafe Nargile Çekmeköylüler hizmetine başladı.

Tarih üzerine kurulmuş şık dekoru Mısırdan özel getirilen nargile ustası ile gençlerin ilgi odağı olma yolunda hızla ilerleyen 5 Yıldız Restaurant- Cafe Nargilede özel günleriniz için Restaurant bölümü, açık havada nargile içebileceğiniz nezih bir bahçe, çocuklar ile oyun alanı, açık kapalı toplantı düzeni oluşturulacak alanlar bulunmaktadır.

Firma Yetkilisi Veysel İlhan “ Çekmeköy’de farkındalık yaratmak için dikkat çekici farklı konsepti ile her kesime hitap etme özelliğine sahip mekânımız Restaurant ve Cafe özelliğini taşımaktadır. Alanında profesyonel ustalar ile Dünya Mutfağına hitap eden Restaurantımız özel nargileleri ile de Çekmeköyde fark yaratmaya devam etmektedir. Güler yüzlü personelimiz ile hizmette sınır tanımadan müşterilerimize en hızlı, seri bir şekilde isteklerini ulaştırmaya çalışıyoruz.

  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Yusuf bostancı

Tesisinizi çok beğendim. Sizler gibi güler yüzlü yoneticilerle karsilasmak ayrıca onur verici. Tesekkurler

16.07.2017


Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım