Çekmeköy'de Sizin Cafe Ev Yemekleri

Adres : Taşdelen Mah. Atabey Cad. Palma Dor'a Sitesi No:2/2 (taşdelen) Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : Derya ORTAÇ
Telefon : (0216) 312 96 92
Gsm : 0544 811 06 97
Fax :
Web : www.sizinevyemekleri.com
Facebook : https://www.facebook.com/sizinevyemeklerirestaurant/?fref=ts
Şube :
Twitter :
Bu firma 22285 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Lezzet düşkünlerinin vazgeçilmez durağı olan Sizin Cafe Ev Yemekleri Taşdelen’de nezih ve sevimli mekânların başında geliyor. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden çorbalar, yöresel ev yemekleri, açık büfe zeytinyağlılardan etli yemek çeşitlerine,  salatalar, ev reçelleri, mantı, çiğ börek  ve hamur işlerinden içeceklere kadar ev yapımı  sizlerin damak tadına uyacak her şey,  hünerli ev hanımları tarafından yapılarak hizmete sunulmaktadır. Yemek sonrası sınırsız çay ve ikram kurabiyeleriyle günün keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca davet organizasyonlarınızda yanınızda olan Sizin Cafe Ev Yemekleri  Kg satışı da mevcuttur. Dilediğiniz çeşitte yemeği, dilediğiniz miktarda, hijyen ve sağlık kurallarına göre hazırlıyor, ihtiyaç duyduğunuz tarihte istediğiniz yere teslimini gerçekleştiriyor.

Sizin Ev Yemekleri, Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Şeffaf mutfak’ projesinde dereceye girerek Şeffaf Mutfak sertifikasını taşımaya hak kazanmıştır.

 

ÇEKMEKÖY
 
Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…
  Firma Galerisi


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım