Çekmeköy'de Masal Anaokulu ( Çekmeköy, Madenler Sancaktepe - En İyi Anaokulu)

Adres : Madenler Mah. Arafat Cad. No:18/A Ümraniye / İST.
Yetkili :
Telefon : 0216 415 40 03
Gsm : 0501 111 22 33
Fax :
Web : www.masalanaokulu.biz
Facebook : cekmekoymasalanaokulu
Şube : Madenler
Twitter :
Bu firma 25678 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

  • Dengeli Fiziksel ve Psikolojik Gelişim
  • Okul-Çocuk-Aile Ortak Dili
  • Ana Dilde Kendini İfade Edebilme
  • Müzik ve Dans Kültürü Oluşturma
  • Sanat ve Bilim Gezileri
  • Satranç ve Zeka Oyunları
  • Yabancı Dil Becerileri 
 
Deneyimli ve güçlü kadrosu ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu, özgüvenli, başarılı ve özgür bireyler olarak yetiştirmeyi vadeden Özel Çekmeköy Masal Anaokulu, yılda 12 ay tam ve yarım gün seçenekleri ile hizmet vermeye devam ediyor.
"Her çocuk özeldir" ilkesi ile yola çıkan ve 0–6 yaş gurubuna MEB’a bağlı okul öncesi dönem eğitimi veren Özel Çekmeköy Masal Anaokulu, Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’e yakın lokasyonu ile merkezi bir konumdadır. 
Anne şefkati ve baba güveni ile çocukların her birine sıcak bir aile ortamı sunmayı hedefleyen okul alanında uzman, tecrübeli ve mesleğini severek icra eden öğretmen kadrosu ile eğitim vermektedir. 

Masal Anaokulu anadilde kendini etkin şekilde ifade edebilen, duygusal ve sosyal zeka gelişimini yaş grubuna uygun şekilde geliştiren çocuklar yetiştirilmekte olup; beraberinde çocuklarına fiziksel ve duygusal gelişimleri açısından yararları tartışılmayacak olan yüzme, dans, binicilik, satranç ve kodlama gibi etkinlikleri ilgili alanda yetkin uzmanlarınca sunmaktadır. Uzman psikologlarca gözlem yapılıp, kişisel gelişim testleri uygulanarak çocuklar yakından takip edilmekte; veli, çocuk, öğretmen değerlendirmeleri yapılarak geri bildirimlerden anlamlı sonuçlar kazanılmaktadır.

Kurucusunun Tıp Doktoru olması nedeniyle çocukların yaşam alanlarının hijyeni sıklıkla denetlenmekte; yemek listeleri diyetisyenlere danışılarak hazırlanarak çocukların gelişiminin her basamağı denetim altında tutulmaktadır. Çocuklara yılda bir kez alanında uzman doktorlar tarafından Kulak Burun Boğaz muayeneleri, diş hekimi tarafından diş sağlığı taraması yapılmaktadır. Özel Masal Anaokulu bu nedenle eğitimde olduğu kadar sağlıklı nesillerin gelişimine önem vermesiyle de veliler tarafından sıkça takdir edilen; bölgesinin en iyisi olma yolunda ilerleyen bir kurum konumundadır.

Okul öncesi dönem çocuklarının gelişim ve öğrenme potansiyelinin hızlı olduğunu belirten Masal Anaokulu kurucusu Dr. Selda Can Arkaya, bu dönemde çocukların sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimlerinin büyük ölçüde tamamlandığını vurgulayarak, Masal Anaokulu'nda, dil eğitimi, kodlama ve mental aritmetik derslerinin yeni eğitim döneminde de devam edeceğini ifade etti. Dr. Arkaya, “Fikirlerine değer verilen, konuştuğu dinlenen, sorularına cevaplar bulan çocuklarımız yaşam boyunca karşılaşacakları sorunlara çözümler üretebilen bireyler olacaklar. Yarınlarımız olacak olan çocuklarımızın bu önemli döneminde,hayata ilk adımlarında yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Umut dolu yarınlar onların olsun.

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım