Çekmeköy'de Gizem Kurutemizleme (Murat Terzi)

Adres : Ulubatlı Hasan Cad.Hamidiye Mah.Ceylan Sk.N:01 -Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : MURAT BEY
Telefon : 0216 640 18 83
Gsm : 0539 483 28 54
Fax :
Web : www.cekmekoykurutemizleme.com
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 29404 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Çekmeköy Gizem Kuru Temizleme ve Terzi Murat olarak kuru temizleme, yıkama, ütüleme ve terzilik alanında 12 yıllık tecrübemiz bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimiz için sektörde en uygun fiyata en kaliteli ve en iyi hizmeti sunmaktayız. Firmamız insan sağlığına ve çevreye dost otomatik makineler kullanmaktadır.

Deneyimli ekip çalışması ile Çekmeköy ve çevresinde bulunan siz değerli müşterilerimizin ürünlerini itina ile temizlenmekte, ütülenmekte ve yıkanmaktadır. Aynı zamanda ürünleriniz en kısa sürede adresinizden alınıp adresinize teslim edilmektedir.

Hizmetlerimizde ürün garantisi vardır ve hizmet anlayışımız müşteri güvenini esas alır.
 

ÇEKMEKÖY
 

 

Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com adresinden ulaşabilirsiniz…
  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım