Çekmeköy'de Bp Alkan Petrol

Adres : Taşdelen Çumhurİyet Mahallesi Şile otoban yolu no:1 BP İstasyonu Çekmeköy
Yetkili : ÜMİT ODABAŞI
Telefon : 0216 429 67 23
Gsm : 0533 924 66 60
Fax : 0216 429 67 21
Web : www.bpalkanpetrol.com
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 68131 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

2000 yılından bu güne ŞİLEYOLU BP  istasyonu olarak saygı değer müşterilerimize  24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz.

Faaliyete başladığımız günden bu güne istasyonumuzu görsel ve fiziki  açıdan yenileyerek şık ve seçkin bir hale getirme çabasındayız.İstasyonumuzda akaryakıt satışları 1 ay süre ile elektronik ortamda saklanmaktadır.Akaryakıt nakliyesi bp tarafından yapılmakta ve online olarak kontrol edilmektedir.

Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla yakıt alıp, araçlarını yıkatırken  zengin ve kaliteli ürün yelpazesine sahip marketimizden alışveriş yapma imkanına sahiptir.

Tesisimiz, ŞİLEYOLU üzerinde, örnek bir tesis, bir buluşma noktası ve sürekli yapılan değerlendirmelerde Altın Bp ödülüne layık görülme gururunu taşımaktadır.

İstasyon alanımıza Mc Donald’s ,Burger kıng ve Cook and Books işletmelerinide ekleyerek müşterilerimizin bir çok ihtiyacını aynı anda karşılamalarını sağlamaktayız.

İstasyon marketimizde 7/24 müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.Unlu mamuller bölümümüzde müşterilerimize kendi fırınımızdan sıcak poğaca,simit , börek çeşitleri ve  tahıllı ekmek çeşitleri sunmaktayız.Petshop,kuruyemiş,şarküteri ve içecek reyonlarımızlada müşterilerimize zengin bir ürün yelpazesi sunmaktayız.

Bu güne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemlerdede müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeye devam edeceğiz.

Değerli müşterilerimize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…

  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım