Çekmeköy Oto Ekspertiz


25.07.2017

Çekmeköy Oto Ekspertiz firma kurucusu uzun yıllar Otomotiv Sektörüne ismini altın harflerle yazdırmış olan Ercan Görken Lider Oto Kiralama olarak başarı serüvenini “Kalite Tesadüf Değildir” anlayışı ile yoluna devam etmektedir.

Çekmeköy’de faaliyette bulunan uzun yıllar Otomotiv Sektörüne ismini altın harflerle yazdırmış olan Ercan Görken Lider Oto Kiralama olarak başarı serüvenini  “Kalite Tesadüf Değildir” anlayışı ile yoluna devam etmektedir.

1995 yılında temellerini yenilikçi ve teknolojinin gerektirdiği her olanağı bir yol haritası olarak benimseyen sevilen genç işadamı Ercan Görken’in kuruculuğunu yaptığı “Ercan Görken Lider Otomotiv” Sektöründe uzun yıllar tecrübeye sahip olan ve modern hayatın bize getirdiği sektörün alternatif ihtiyaçlarının öne çıktığı her alanda hizmet kalitesini artırarak yoluna hızla devam etmektedir.

Oto Araç Kiralama, Hasar Değer Kaybı, Çekmeköy Oto Ekspertiz, Oto Alım Satım, Sigorta Şirketleri ile anlaşma Hasar Onarım Merkezi gibi tüm hizmetleri 1000 m2 kapalı alan 1000 m2 açık alanda da kurmuş olduğu tesiste konusunda uzman ve tecrübeli ekibiyle hizmet vermektedirYenilikçi ve en iyiyi yapmak isteyen hizmet kalitesini modern hayata göre uyarlayan, Otomotiv sektöründe her daim “Müşteri Memnuiyeti” odaklı çalışmalarını sürdüren ve hizmet zincirine her geçen gün Grup firması ekleyerek emin adımlarla büyümeye devam eden Ercan Görken Lider Otomotiv mutlu müşteri ailesini genişletmeye devam ediyor.

Uzun yıllar tecrübeye sahip olan Ercan Görken Lider Otomotiv hizmet zincirine  Çekmeköy Oto Ekspertiz hizmetini de dahil ederek hizmet politikasında; Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti verme anlayışı her daim var olmuştur.

Çekmeköy Oto Ekpertiz olarak “Risk almayın bir bilene danışın diyerek” çıkmış olduğu hizmet yolunda kurmuş olduğu tesiste 2. El araç ile ilgili Kaporta, Boya, Araç Şasi Ölçümü, Ön Takım Boşluk Kontrolü, Arıza Test, Süspansiyon, Yanal Kayma, Motor gibi bir çok alanda kontrollerini yaparak rapor hazırlıyor. Araç ile ilgili tüm testlerin konusunda uzman bir ekiple yapan Çekmeköy Oto Ekspertiz 2. El araç almak isteyenlerin gerçek dostu olarak hizmetine devam ediyor. 


Bu haber Oto Ekspertiz Online (Computes) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım