Gökhan GÖZ “15 Temmuz’u unutmak ihanettir.”


25.07.2017

Çekmeköy Haber olarak 15 Temmuz söyleşilerimiz devam ediyor. Sektörde başarılı çalışmalara imza atan Gökas Filo yönetim kurulu başkanı Gökhan Göz “15 Temmuz Türk Milletinin yeniden doğuşunun tarihi olacaktır” dedi.

İhanetin tarihi olmaz derlerdi ama artık onun da bir  tarihi var. Kara 15 Temmuz’u daha geride bıraktık. Tankların sokaklara çıktığı, köprülerin tanklarla ve askerlerle kapatıldığı karanlık gece 15 Temmuz’u unutmak mümkün değil. Asker üniformalı vatan hainlerinin elinde bayrak sallayan sivil vatandaşları gözlerini kırpmadan vurduğu bir gece oldu 15 Temmuz. Laz, Çerkez, Kürt, Sağcı, Solcu demeden vatan hainlerine karşı tek yürek olan koca bir milletin adıdır 15 Temmuz.. .

MİLYONLARIN TEK YÜREK OLDUĞU TARİH 15 TEMMUZ’DUR

 248 Şehit, 2193 Gazinin ve Vatan hainlerine karşı milyonların tek yürek olduğu bir gecedir 15 Temmuz.. İhanetin ardından koca bir 15 Temmuz’u geride bıraktık. Ülkemizin her bir yerinde demokrasi nöbetlerimiz devam etti. Mevla’m bu millete acı yaşatmasın diyen Gökas Filo Yönetim Kurulu başkanı Gökhan Göz”15 Temmuz’u unutmak ihanettir” diyerek o gece Türk Milletinin yazmış olduğu destana dikkat çekti.

BU MİLLET 15 TEMMUZ’DA YENİDEN DESTAN YAZDI

Gökhan Göz”15 Temmuz hain darbe girişimini geride bırakalı 1 yıl oldu. Daha öncesinde siyasi düşüncelerden dolayı milletin birçok ayrışmaya gittiği ama 15 Temmuz gecesinde tek yürek olduğunu dosta düşmana gösterdik. Nerede eski gençlik, şimdiki gençler hazırcı diyenlere karşı tankların ve havaya sıkılan mermilerin üstüne korkusuzca giden bizim gençlerimiz oldu. Koca bir millet ihanete karşı dik durdu. Can verdi, kendinden bir parça verdi ama kesinlikle bu vatanı dış güçlerin ayakçı uşaklarına vermedi. Kara bir 15 Temmuz tarihinde bir Çanakkale Destanı yeniden yazılmış oldu” dedi.

BİR GÜN DEĞİL HERGÜN DEMOKRASİ NÖBETİNDEYİZ                                     

Gökas Filo Yönetim Kurulu başkanı Gökhan Göz “İhanetin ardından tam bir yıl geçti ama bu millet o gecede ortaya koymuş olduğu milli ruhu hiçbir zaman bırakmadı. Şükürler olsun bir yıl sonrasında elinde Türk bayrakları ile dosta güven düşmana korku veren bir 15 Temmuz ruhunu millet olarak Demokrasi nöbetlerinde yeniden yaşadık. Bu ülkenin ekmeğini yiyerek, suyunu içerek nankörlük eden hainler için bu millet bir gün değil her gün artık demokrasi nöbetinde olacaktır. Bizlerde Gökas Filo ailesi olarak her zaman söylediğimiz gibi Vatanımızın, Milletimizin, Devletimizin yanında, vatan hainlerinin her daim karşısında olacağız” ifadelerinde bulundu.


Bu haber Gökas Filo Araç Kiralama için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım