Gökas Filo İle Bu Yaz Araçsız Kalmayacaksınız


25.07.2017

Gökhan Göz, Gökas Filo, Araç kiralama sektörünün öncü ve vizyoner kurumu Gökas Filo araç yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Araç sektörünün iki önemli markası Renault ve Opel ile Gökas Filo arasında yapılan iş birliğinden sonra araç filosuna yeni araçlar katmaya devam eden Gökas Filo, Citroen ile yapılan iş birliği ile ilk etapta 25 adet 2017 model Citroën C-Elysée1.6 HDI Dizel araç alımı gerçekleşmiş durumda.

Bayramda %100 doluluk oranına ulaşarak tüm araç portföyünü kullanıcılar ile buluşturan Gökas Filo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göz ‘Bize araç için başvuran hiçbir müşterimizin aracımız kalmadı sözünü duymasını istemem. Bu anlamda durmaksızın araç filomuzda ki araç adedini ve modelini arttırıyoruz’ diyerek araç kiralamak isteyenlerin Gökas Filo’yu ilk tercih olarak görmelerinde ne denli haklı olduklarını ortaya koymaktadır.

Bu yatırımlarda en önemli etken yoğun müşteri talebi olduğunu dile getiren Gökhan Göz‘’Bizler araç filomuzda ki araç sayımızı bin rakamını aşmaya yaklaştırdık. Çok yakın zamanda filomuza yeni katacağımız araçlarımız ile bu rakamı da geride bırakacağız gibi görünüyor. Elbette ki bu yatırımları ezbere yapmıyor, ölü yatırım olarak görmüyoruz. Firmamızın kısa, orta ve uzun vadeli büyüme ve yatırım stratejileri ve planları mevcut. Bu strateji ve planlara göre süreci yönetiyoruz. İyi ve başarılı iş birlikleri ile büyüme hızımızı ilk etapta korumak ve daha sonrasında arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Kısa ve uzun süreli araç kiralama alanlarında Gökas Filo adından bundan sonra da sıkça söz ettirecektir ’’ dedi

Her Bütçeye Göre Araç

Bu yaz sizde bütçenize uygun aracı Gökas Filo’dan temin edebilirsiniz. Günlük, hatalık, aylık tatil planlarınız için en iyi araç kiralama çözümleri için sizde Gökas Filo’ya 0216 312 20 55 nolu müşteri hizmetleri hattından ya da www.gokasfilo.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.


Bu haber Gökas Filo Araç Kiralama için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım