Çekmeköy Coşkun Oto'da Hyundai Yeni i30 tanıtımı göz kamaştırdı


24.05.2017

Çekmeköy'de Otomotiv sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Hyundai'nin en çok satış yapan bayileri arasında yerini alan Coşkun Oto Yeni i30 modeli müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Hyundai’nin Avrupa’da en çok satılan modeli i30, yeni yüzüyle COŞKUN OTO’da müşterilerinin beğenisine sunuldu. Baştan aşağıya yenilenen tasarımı, üsten teknolojisi ve sunduğu maksimum güveniyle markanın C segmentindeki  modern Premium  DNA’sını en iyi şekilde yansıtacak. Yeni i30, tüm özellikleriyle bir üst segmenttrki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabileceğini gözler önüne seriyor.

YENİ i30 GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Hyundai i30’un kabini en az dış tasarımı kadar iddialı. İlk bakışta bile otomobilin daha etkili ve daha modern bir yapıya büründüğünü anlamak zor olmuyor. Önceki modele göre daha şık bir izlenim sunan Yeni i30, ferahlık hissi veren yatay düzeniyle de oldukça temiz ve sezgisel bir iç mekâna sahip.

DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ

Yüksek kaliteli iç malzemeler, sade ve sofistike atmosferi şık bir biçimde kombine ediyor. Hyundai, Yeni i30’da verimliliği ve düşük yakıt tüketimini geliştirmek için düşük hacimli turbo şarjlı motorlara yer veriyor. İki adet yeni nesil benzinli motor (1.4 MPi-1.4 T-GDI) ve bir adet de 1.6 litre turbo dizel üniteyle sunulan otomobil, tüketimi yüzde 20’ye kadar düşürebilen ve aynı zamanda yüzde 10 performans avantajı sunabilen 7 ileri çift kavramalı (DCT) otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabiliyor. 

ÇEKMEKÖY’DE i30 MODELİ TAM NOT ALDI

Coşkun Oto yönetim kurulu başkanı Gönül Coşkun “Hyundai modellerimiz sektörde her zaman tasarımı, konforu ve yakıt tüketimi başta olmak üzere her kesimin beğenisini şükürler olsun kazanmış durumda. Yeni i30 modelimiz Coşkun Oto’da bölge halkımızın beğenisine sunduk. Tanıtım kokteylimize uzaktan yakından gelen çok değerli katılımcılara çok teşekkür ederim. İ30 Modelimiz katılımcılar tarafından tam not aldığını görmek bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi. 


Bu haber Hyundai Coşkun Oto için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım