Yeni Nesil Çatı Teknolojileri Uzman Uygulayıcısı KM Yapı


18.05.2017

Kılıçoğlu uzman uygulayıcı bayisi ve Megeron yeni nesil çatı teknolojileri uzman bayisi KM Yapı,

2010 yılında Çekmeköy Merkezli kurulan KM Yapı, İnşaat sektörünün önde gelen kurumlarına projelerinde çatı ve kalıp işlerinde profesyonel çözüm ortağı olarak hizmet sunarak kaliteli işlere imza atmaya devam ediyor.

KM Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kani Akkuş” KM Yapı, Projelere çatı sistemleri konusunda çözüm sunan, tecrübeli teknik kadrolara sahip uygulama ve malzeme satış firmasıdır. 20 yıllık inşaat sektörü deneyimimiz ile sektördeki gelişmeleri yakından takip eden uzman mühendis ve teknik kadromuz ile uygulamalarını üstlendiğimiz projeleri analizli teklif çalışmaları hazırlayarak garantili hizmet sunuyoruz. Alanında sektör lideri Kılıçoğlu ve Megaron Kremit,Velux Çatı Pencereleri,Rheınzk Titanyum Çinko Çatı Kaplama ve Knauf Yalıtım uygulama ve satış bayilikleri yapmaktayız.” dedi.

Kani Akkuş “ 1995‘te çıraklıkla başladığımız mesleğe öğrenim hayatımı tamamladıktan sonra uzun yılların vermiş olduğu bilgi ve beceriyle geliştirmek ve kurumsallaşmak adına, 12 Ekim 2010 yılında Çekmeköy’de KM Yapıyı kurduk. Mesleğe başladığımız ilk yıllarda sektörde farklılık yaratmak adına sektörün önemli markası haline gelmiş Kılıçoğlu markasını kullandık. Bize ve müşterilerimize vermiş olduğu güvenden dolayı 2010 yılında artık kurumsal bir şirket adı altında hareket etmemiz gerektiğini düşündük, Kılıçoğlu ürünleri ile yaptığımız birçok profesyonel uygulama sayesinde Uzman Uygulayıcı Bayi olmayı hak kazandık.”dedi.

SEÇKİN FİRMALARININ İLK TERCİHİYİZ

Seçkin Firmaların İlk tercihiyiz diyen KM Yapı yönetim kurulu Başkanı Kani Akkuş “Kiptaş, İş –Koray, Kalyon İnşaat, Yıldırım Holding, Akbaşoğlu Holding, Akfen Holding, Pana Film, Torunlar GYO ve Ege Yapı gibi birçok ünlü inşaat firmasının projelerinde olduğu kadar, butik projelerin çatı işlerinde de profesyonel çözüm ortağı olarak hizmet sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz.”dedi.


Bu haber KM Yapı için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım