Çekmeköy Lider Çocuk Anaokulu 100. Gününü Kutladı


6.04.2017

Çekmeköy Lider Çocuk Anaokulu öğrencileri, 100. günü özel etkinliler ve oyunlar ile kutladı.

2015- 2016 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçen tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Çekmeköy’e taşıyan Çekmeköy Lider Çocuk Anaokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının 100. gününü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

100. GÜN PASTASI KESİLDİ

Lider Çocuk Anaokulu öğrencileri öğretmenler eşliğinde 100. güne özel elbiselerini giyerek 100. Güne özel hazırlanan balonları patlatıp, çeşitli oyunlar ile günün tadını çıkarttılar. Gün sonunda 100. güne özel hazırlanan pasta kesildi.

Lider Çocuk Anaokulu Kurucusu Hatice Kuşçu “2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 100. güne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu özel günü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hep birlikte kutladık. Lider Çocuk Anaokulu ailesi olarak, başarılarla dolu daha nice yıllara ulaşmayı temenni ediyoruz" dedi.

 EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORUZ

Hatice Kuşçu “Öğrencilerin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları, bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumuz.  Ne yaptığını bilen eğitimli bir milletin, anaokulu çağında ki aldığı gerçek ve temel eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu yüzden bilgi çağının önemini bilerek, bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak kendi arasında da iletişimi çok güçlü bir kurum olmak adına çalışmaktayız.” dedi.


Bu haber için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım