Binicilikte Doğru Adres Çatalay Binicilik Atlı Spor Kulübü


6.04.2017

Çatalay Binicilik Atlı Spor Kulübü tesislerinde, At Binicilik Eğitimi, her düzeyde katılımcı için ferdi binicilik eğitimi, profesyonel eğitmenler tarafından verilmektedir.

İstanbul’un ünlü büyük Ormanlarından biri olan Hüseyinli/Çekmeköy ormanının içinde, şehir yaşamından uzak, insanın doğa ve at ile mükemmel uyumunun gerçekleştiği hoş ve huzurlu bir mekân, binicilik sporunun; çocuk, genç ve yetişkin binicilere öğretildiği bir spor kurumu Çatalay Binicilik Atlı Spor Kulübü

Çatalay Binicilik Atlı Spor Kulübü Halka İlişkiler Müdürü Songül Bekret” Türkiye de binicilik sporuna gönül veren her yaştan bireyleri binicilik sporunun tanınması, sevilmesi ve sporcu sayımızın artmasını teşvik ederek, Binicilik sporunu daha geniş kitlelere yayılmasına öncülük edip, gençlerin ruh ve beden sağlığının gelişimine katkıda bulunmak temel amacımızdır. Binicilik sporuna başlama yaşı bu branşta ileri ülkelerde olduğu gibi 4 yaştır. 4-12 yaş arası çocuklar boylarına ve fiziki yapılarına uygun ponylerle (küçük atlarla) atla tanışma ve binicilik eğitimi almaktadır. Bu yaşlara kadar ponylerle eğitim alan biniciler daha sonra dresaj, endurans ve engel atlama katagorilerine devam ederler. Kulübümüzde iki açık ve kapalı olmak üzere manej (atlı biniş alanı) bulunmaktadır. Kulübümüz aile sıcaklığı ortamında, doğa içinde canlı, neşeli ve eğlenceli hoş vakitler geçirebileceğiniz güzel bir mekandır.  Kapalı manejimiz 40×25 mt. boyutlarında tabanı keçe karışımlı yüksek kaliteli kumdan yapılmıştır. Açık manejimiz 55×32 mt. boyutlarında tabanı keçe karışımlı yüksek kaliteli kumdan yapılmış olup güçlü drenaj sistemine sahiptir. Açık manejimiz 25×20 mt. boyutlarında keçe karışımlı yüksek kaliteli kumdan yapılmıştır. Atla tanışma ve Pony binişlerine uygundur. Güçlü drenaj sistemine sahiptir. Yeşil alanımız içeceklerinizi yudumlarken keyifle göz zevkinizi tamamlayan doğa ve yeşili bir arada bulabileceğiniz huzurlu bir ortamı sağlar.”dedi.

Cafe & Restaurant Bölümümüz Hizmetinizde

Çatalay Binicilik Atlı Spor Kulübü Halka İlişkiler Müdürü Songül Bekret  “At Binicilik Eğitimi, At Pansiyon, hizmetleri veren kulübümüzde Cafe & Restaurant hizmetimizde mevcuttur. Doğayla iç içe vakit geçirebileceğiniz, hafta sonlarınızı huzurla geçirmek isteyenler için etrafı Çekmeköy ormanlarının yeşillikleri arasında temiz ve lezzetli yiyeceklerimizle hizmet vermektedir. Cafe & Restaurantımız sabah serpme köy kahvaltısı ve sonraki zamanlarda tercihe göre et ızgara çeşitleri ve sıcak aparatifler sunmaktadır. Gün içinde mis gibi kahvenin eşliğinde doğa ve huzurun keyfini yaşayacaksınız. Her zamanki kadar sıcak, her zamanki kadar samimi bir atmosfer ve yanında her zamankinden daha doğanın ve dostlukların tadını yaşayacaksınız. Size, ailenize, misafirlerinize, en sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebileceğiniz ortamı sağlamak en önemli amacımızdır.”dedi.


Bu haber Çağatay Binicilik Atlı Spor Klübü için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım