BJK Basketbol Ve Voleybol Okulları Öncü Olmaya Devam Ediyor


29.10.2016

Çekmeköy ve Sancaktepe bölgesinde 2 farklı salonda hizmet veren BJK Basketbol ve Voleybol okullarında profesyonel antrenörler eşliğinde 2016 - 2017 kış sezonu startını verdi.

2009 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren 'Basketbol ve Voleybol Okulları' antrenör kalitesi, aile, sporcu, antrenör ilişkisi, sosyal aktiviteleri ile Çekmeköy ve Sancaktepe bölgesinde öncü spor okulu olmaya devam ediyor.

Çekmeköy- Sancaktepe BJK Basketbol ve Voleybol okulları gerçekleştirdiği 'Sosyal Sorumluluk Projeleri' ile de örnek spor okulu olmayı sürdürüyor.

LİSANSLI SPORCU OLMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ

BJK Sancaktepe Çekmeköy Basketbol Voleybol okulları kurucusu Dağhan Pulluk “ Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü olarak Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu resmi ve özel turnuvalarda boy gösteren spor okullarımızda lisanslı olarak da yer alabilmek mümkün. 2000 - 2010 doğumlu tüm sporcuları bekliyoruz. BJK Çekmeköy Voleybol Okulu çalışmalarımızı Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiriyoruz, BJK Sancaktepe Basketbol Okulu çalışmalarımızı ise Sancaktepe 75.Yıl Dmo Bilgisayar Teknik Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonunda sürdürmekteyiz “dedi.


Bu haber Beşiktaş Sancaktepe Çekmeköy Basket-Futbol Okulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım