Öğrenmeyi Sevdiren Okul: Özel İstanbul Hayata Doğru İlkokulu


29.10.2016

Hayata Doğru ilkokulları, şehir değişikliği nedeniyle ayrılmak zorunda kalan öğlecilerini güzel bir parti ile uğurladı.

Hayata Doğru ilkokulları şehir değişikliği nedeniyle ayrılmak durumunda kalan öğrencilerini düzenlediği parti ile uğurladı. Velilerin ve öğrencilerin katıldığı partiye Hayata Doğru okulların ana şubesi olan Çekmeköy’de gerçekleştirildi.

BERABER OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Özel İstanbul Hayata Doğru İlkokulu adeta yaz tatili yapmadan yeni döneme başlıyor. Öğrencilerinin önce öğrenmeyi sevmelerini hedefleyen Hayata Doğru Okulları yaz tatilini öğrencilerinin ziyaretleriyle geçirdi. Her fırsatta okula giden bahçesinde oyun oynayan, sınıflarına gidip kitap okumak isteyen çocuklar, buluşmalarını anneleri ile beraber gerçekleştirip okulda olmanın mutluluğunu yaşadılar.

KARARLI VE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Şehir ve ülke değişikliği sebebiyle okuldan ayrılmak zorunda kalan iki öğrencisi dışında hiç öğrenci kaybı olmadığını vurgulayan Baltacıoğlu, kararlı ve emin adımlarla büyüdüklerini, uygun fiyatlarla da çok iyi eğitim verilebileceğini kanıtladıklarını ve  farklı alanlarda başarılı bireyler yetiştirebilmek için çok çalıştıklarını, gösteriş yaparak  velilerin gözlerini boyamak yerine  çocuklarının başarıları ile onların gözlerini yaşartmayı hedeflediklerini belirtti. 

ÖĞRENMEKTEN KEYİF ALMALARINI SAĞLIYORUZ

Özel İstanbul Hayata Doğru İlkokulu Genel Müdürü Gülbin Bilgen Baltacıoğlu “Merak eden çocuk öğrenir. Öğrenmek sevgi ister, emek ister. Biz okulumuzda öğrencilerimize öncelikle öğrenmenin ne derece eğlenceli bir aktivite olduğunu öğretiyoruz. Öğrenmekten keyif almalarını sağlıyoruz. İyi oldukları alanda daha da iyi olmalarına imkân veriyoruz. Haliyle çocuklar okulu seviyor, öğrenmeyi seviyor, burada bizlerle olmayı istiyorlar. Öğrenmeyi sadece okul yıllarında değil hayatları boyunca sürdürebilmeleri için onlara daha bu ilk yıllarında bu sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. “ dedi.


Bu haber için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım