Hasar Değer Kaybı


18.08.2016

Sahibi olduğunuz aracınız Hasar Değer Kaybı'na uğramış ise bizi arayın. Çünkü biz aracınızın hasar değer kaybı zararınızı karşı taraftan alıyoruz.

Sizlerde geçmiş 2 yıl içersinde trafik kazası geçirdiyseniz ve karşı tarafın kusuruyla aracınızda değer kaybı oluştuğunu düşünüyorsanız konusunda uzman ekibi ile "Hasar Değer Kaybı Danışmanlık" bu mağduriyetleri gideriyor. 

ARACINIZIN DEĞER KAYBI TAZMİNATINI KARŞI TARAFTAN ALMA HAKKINIZ BULUNMAKTADIR

Hasar Değer Kaybı yönetim kurulu başkanı Aytekin Yılmaz “Sahibi olduğunuz aracınız herhangi bir trafik kazasına karışmışsa aracınızda meydana gelen maddi hasarlar sigorta poliçelerinden karşılanmaktadır, ancak sigorta şirketleri kaza sonucu doğan hasarların onarım giderlerini araç sahiplerine yahut yetkili servise ödemekte ancak aracın kaza sebebi ile uğradığı değer kaybı ile ilgili tazminatları araç sahipleri tarafından talep olmadığı müddetçe ödemekten kaçınmaktadır. Siz de uğradığınız trafik kazası sonucunda aracınızın değer kaybettiğini düşünüyorsanız “aracınızın değer kaybı tazminatını” karşı taraftan alma hakkınız bulunmaktadır. Bu tazminatın tutarı ise hasarın niteliği aracın yılı, kilometresi marka ve modeli kasko değerine göre değişik hesaplama kriterleri ile hesap edilmekte ve genellikle piyasadaki reel alım satım durumlarına uygunluk göstermektedir. Araçların hasar sebebi ile oluşan değer kaybı tazminatları sigorta poliçesi teminatı kapsamındadır. Bizler aracınızda kaza sonucunda oluşan değer kaybını tespit ediyor ve sizin adınıza sigorta şirketlerinden tazminat talebinde bulunuyoruz. Bilinmesi gereken temel konu aracın değer kaybı karşı tarafın trafik sigortasından karşılanmaktadır. Bu işlemin sizin trafik poliçenize, pirim hesabınıza etkisi olmaz. “dedi

SİZLERİ HASAR DEĞER KAYBINA KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUZ

Hasar Değer Kaybı yönetim kurulu başkanı Aytekin Yılmaz "Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Bizlerde kurmuş olduğumuz ofisimizde siz değer araç sahiplerini bilgilendirerek konusunda uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Hasar değer kaybı firmamıza bir kahve içmeye geldiğinizdesizlere daha iyi yardımcı oluruz" ifadelerinde bulundu. 


Bu haber Oto Değer Hasar Kaybı için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım