Hyundai Coşkun “Milli İradeye Saygı göstermek gerek”


18.08.2016

Hyundai Coşkun Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun “Bu ülke hepimizin Türk milleti olarak Milli iradenin yanında olmak ve darbe girişiminde bulunanların karşısında durmalıyız” dedi.

15 Temmuz’da darbe girişimine ülke genelinde tepkiler her geçen gün devam ediyor. Kara 15 Temmuz Türk milletinin kenetlenerek ülkesine sahip çıktığı bir gün olmakla beraber bu ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere en güzel cevap verildiği gün olarak tarihe yazılmıştır diyen Hyundai Coşkun Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun “Devletimizin, milletimizin ve Ay yıldızlı bayrağımızın yanında durmak bizlerin en asil görevidir” dedi.

MİLLİ İRADEYE SAYGI DARBELERE HER ZAMAN KARŞIYIZ

Hyundai Coşkun Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun “Bu ülke hepimizin. Darbeler bir ülkeye hiçbir zaman bir şey kazandırmamıştır. Özellikle Milli iradeye saygı göstermek gerek. 15 Temmuz Türk milleti için büyük bir ders çıkarmak gerek. Milli İrade gücünü 15 Temmuz’da göstermiştir. Her ne kadar elinde silah ve tanklarla bu ülkenin iradesini yok sayarak darbe yapmak isteyenlere Türk milleti siyasi görüş aramaksızın sokaklara çıkarak geçen tankların altına yatmış, üstüne çıkmış silahların karşısında durmuştur. Kazanan Türk milleti ve Milli irade olmuştur. Hyundai Coşkun Otomotiv olarak bizlerde bu tarz darbe girişimlerini her zaman kınıyor Türk Milletimizin, Devlerimizin ve Ay Yıldızlı bayrağımızın yanındayız” ifadelerinde bulundu. 


Bu haber Hyundai Coşkun Oto için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım