Alışveriş Ve Eğlencenin Kalbi Kardiyum AVM'de atıyor


2.08.2016

Çekmeköy’de önceden var olmayan alışveriş merkezi kavramını Çekmeköy’lülere sunan Kardiyum AVM, alışveriş ve eğlencenin her türlüsünü bir arada bulunduran alternatifsiz bir mekân olarak bölgenin gözdesi olmaya devam ediyor.

Toplam 4 kat üzerinde yaklaşık 15.000 m2’lik bir alana yayılmış olan Kardiyum AVM, son derece zengin marka ve ürün çeşitliliğini içinde barındıran yapısıyla alışverişin her türlüsünü eksiksiz olarak sunarken, özellikle çocuklu ailelere yönelik oyun eğlence alanları, yemek katı ve sıra dışı sosyal aktiviteleri ile ‘’Aile odaklı Eğlence’nin merkezi olmaya devam ediyor.

KARDİYUM AYRICALIĞINI FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜN

Kardium AVM Müdürü Orhan Öztürk “Taşdelen’in Tam Merkezindeyiz Turgut Özal Bulvarı ile Taşdelen Caddesinin kesişim noktasında yer alan Alışveriş Merkezimiz, kusursuz lokasyonunun avantajlarıyla ihtiyaç duyulan çağdaş alışveriş ve eğlence ortamını Çekmeköy halkına sunuyor. Bölge halkının gözdesi haline gelen alışveriş merkezimiz, ilgi çekici mimari yapısı, farklı duruşu ve karakteri ile her kesimden insana hizmet sunmaya devam ediyor. “dedi.

 


Bu haber Kardiyum Avm için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım