Bursa Kebap Evi Bursa’nın Lezzetlerini Ayağınıza Getiriyor


20.06.2016

Bursa’nın tadına doyulmaz lezzetlerini, Bursa’ya gitmenize gerek kalmadan şubelerine taşıyan Bursa Kebap Evi, İstanbul’dan Kars’a, Almanya’dan Bodruma kadar aynı ürünleri, aynı lezzet, aynı tat ve aynı kalite ile misafirlerine sunuyor.

Bursa'da Bursa Kebabı olarak adlandırılan dünyanın en lezzetli yemeği “İskender”i tamamen yerli besi, Uludağ’ın yaylalarında kekik ile beslenen dana ve kuzu etlerinden Helvacı Ailesi'ne ait özel bir formülle hazırlayan Bursa Kebap Evi, asla katkı maddesi kullanmıyor. Özellikle iskenderin sosunda da iddialı olan Bursa Kebap Evi, 1000 derecede közlenen Simav domatesleri kullanıyor. Bursa’nın meşhur tava yoğurdu ve keçi sütünün kaya tuzu ile harmanından yapılan mis gibi tereyağı da bu özel lezzeti eşsiz kılan faktörlerden.

Bursa’nın bir diğer klasiği; altında yağlı kızarmış pidesi, üzerinde özel közlenmiş domates sosu ve tereyağı ile Bursa Pideli Köfte, köfte severlerin favorisi. Müdavimleri için özel olarak hazırlanan muhteşem üçlü “Muhteşem Bursa” ise bir yanında bonfile tavuk külbastı, diğer yanında Bursa kebabı, ortasında pideli köfte ve üstünde tereyağ, yanında bol kaymaklı Bursa yoğurdu ile tam bir lezzet şöleni… Baştan çıkmamak mümkün değil…

BURSAYA GİTMEDEN, BURSA LEZZETLERİ MASANIZDA

Bursa Kebap Evi’nde, Bursa’nın meşhur bostan patlıcanlarının yaz boyu közlenip domatesin en lezzetlisi ile harmanlandığı domatesli köz patlıcandan, Bursa’nın meşhur üzüm şırasına, kestane şekerinden, Kemalpaşa tatlısına, Bursa kaymağından ve yine Bursa Kebap Evi’nin özel lezzeti kestane şekerli ve dondurmalı Uludağ Tatlısı’na kadar Bursa’ya özgü gerçek lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.

YÖRESEL BİRÇOK ÜRÜNÜN SATIŞI DA YAPILIYOR

Yöresel lezzetleri sofralara getirme misyonu ile hareket eden Bursa Kebap Evi, kırmızıbiber, domates, patlıcan ve havuç kullanılarak hazırlanan Balkanların eşsiz kahvaltılık sosu lütenitsadan, Kahramanmaraş’ın pul biberine, Ayvalık’ın zeytinyağına ve Pazarcık’ın özel nar ekşisine kadar birçok ürünün de, BKE lezzet, kalite ve güvencesiyle satışını yapıyor.

“GERÇEK İSKENDER HERKESİN HAKKI”

Lezzet ve et kalitesi konusundaki iddiasını “Gerçek İskender Herkesin Hakkı” mottosu ile duyuran Bursa Kebap Evi, ayda 55 ton et işliyor, 14 bin litre de şıra satıyor. 2010'da yıllık 165 bin kişiyi misafir ederken, bugün yıllık 4 milyon 680 bin misafire ev sahipliği yapıyor. Yoksa siz hala denemediniz mi? 


Bu haber Bursa Kebap Evi (Metrogarden avm) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım