Çekmeköy Ulus Pazarı Esnafı Günlerinin Değişmesini İstemiyor


28.03.2016

Çekmeköy halkının en uğrak yeri ulan, her cumartesi Hamidiye mahallesine kurulan Çekmeköy Ulus pazarı, Çekmeköy Kapalı Pazar yerine alınması ve Cumartesi gününün Pazar gününe alınması Pazar esnafı ve halkını tedirgin etti.

 Çekmeköy halkının en uğrak yeri ulan, her cumartesi Hamidiye mahallesine kurulan Çekmeköy Ulus pazarı, Çekmeköy Kapalı Pazar yerine alınması ve Cumartesi gününün Pazar gününe alınması Pazar esnafı ve halkını tedirgin etti.

2002 yılında kurumsallaşan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi kuruldu. Ulus pazarı Cuma günü Edirne, Cumartesi İstanbul  Çekmeköy, Pazar günü Kocaeli Kartepe de hizmet veriyor.

Ulus pazarı esnafı ve müşterileri "Çekmeköy ulus pazarının gününün değiştirilmesini istemiyoruz" sloganı adı altında imza kampanyası toplamaya devam ediyor.

"PAZAR YERİNDEN VE GÜNÜNDEN MEMNUNUZ"

Pazar esnafı ve müşterisi Pazar yerinin ve gününün değiştirilmemesine tepki göstererek,"Biz Pazar gününden ve yerinden çok memnunuz değiştirilmesini istemiyoruz böyle devam eden bir pazarı neden değiştirmek istiyorlar. Pazar esnafı bu bölgede ve cumartesi gününde birbirin tanıyor ve biliyor günümüz ve yerimiz değiştirilse iş yapamayız" dediler.


Bu haber Ulus Pazarı Upek için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım