Diyestisyen Sümeyye Dündar ... Çekmeköy Tıp Merkezinde


21.03.2016

Çekmeköy Tıp Merkezi gittikçe büyüyen kadrosuna, yenilikler katmaya devam ediyor. Yeni hekimlerle ve ilave olan branşlarla kadrosundaki gelişmelere tanık olduğumuz Çekmeköy Tıp Merkezine taze kan geldi, Beslenme ve Diyet Uzmanı olarak Dyt. Sümeyye Dündar göreve başladı.

Uzun yıllar sağlık sektöründeki deneyimleri ve almış olduğu eğitim belleri her daim çalışma hayatında kendinden söz ettiren Diyetisyen Sümeyye Dündar Çekmeköy Tıp Merkezinde hizmet vermeye başladı. 
 
HAFTA İÇİ HERGÜN, HAFTA SONU CUMARTESİ HİZMET VERİYOR
 
Beslenme ve Diyet Uzmanı Sümeyye Dündar hafta içi her gün 09.00 – 18.00 ve Cumartesi günleri 09.00 – 14.00 saatleri arasında Çekmeköy Tıp Merkezinde hizmet verecek. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu Diyestisyen Sümeyye Dündar aşağıda belirtilen başlıca programlarının yanı sıra çeşitli hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi programları da uygulamaktadır.
 
ÇABUK VERİLEN KİLOLAR SAĞLIĞA ZARARLI
 
Çekmeköy Tıp Merkezinde Çekmeköy Habere açıklamalarda bulunan Diyetisyen Sümeyye Dündar “100 kiloluk bir ağırlığınız olduğunu varsayarsak, ideal olanı bir ayda 6 kilo vermenizdir. Ancak bu durum kişinin bünyesinde göre farklılık gösterebilmektedir. İnsanlar nedense çok çabuk kilolarından kurtulmak istiyor ama şunu bir türlü akıllarına getiremiyorlar. Hızlı kilo vermek yerine istikrarlı bir şekilde yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklıdır. Çünkü çabuk verilen kilolar insan sağlığı açısından da tehlike arz etmektedir. Uzun vadeli bir zayıflama programı ile yavaş yavaş kilo vermek, formunuzun korunması açısından da ideal olanıdır” dedi 
 
BİR KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUM
 
Bir aracımızın servis günü geldiğinde ve ya her hangi bir arızasında hemen servise giderek bakımlarını günümüz Türkiye’sinde yaptırıyoruz ama söz konusu bizim sağlığımız olduğunda bundan kaçıyoruz diyen Diyetisyen Sümeyye Dündar “Çekmeköy Tıp Merkezimize bir kahve içmeye gelmeniz yeterli” diyerek sözlerini tamamladı. 
 
BAŞLICA UZMANLIK ALANLARI
 
Kilo Alma
Kilo Verme Diabetye Beslenme
Hipertansiyonda Beslenme Hamilelik Öncesi Ve Hamilelikte Beslenme
Emzirme Döneminde Sağlıklı Beslenme Ve Kilo Verme
Çocukluk Ve Ergenlikte Kilo Kontrolü
Kolesterol Ve Trigliserit Yüksekliğinde Beslenme
Gut Hastalığında Beslenme
Evlilik-Düğün Öncesinde Kilo Kontrolü
Sporcu Beslenmesi
Kurum Beslenmesi
Beslenme Eğitimi
 
 

Bu haber Çekmeköy Tıp Merkezi için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım