Ercan Görken Hasar değer kaybında artık biz varız dedi


27.02.2016

Ataşehir Söz Portalında Ercan Görken Hasar değer kaybında artık biz varız dedi konulu haberimiz...

 
Yorum (0)     Bu haber 4810 kez okundu
 23.02.2016 09:57:53

Ercan Görken bir markadır sloganı ile Otomotiv sektöründe ismini altın harflerle sektöre yazdıran Lider Oto Kiralama yönetim kurulu başkanı başarılı işadamı Ercan Görken “Oto Hasar Değer Kaybı Danışmanlık”üzerine artık faaliyette bulunacak.

ARACINIZ KAZA YAPINCA BİZ VARKEN DEĞER KAYBETMEYECEK

Ülkemizde trafiğin vermiş olduğu strese birde şoför hataları da eklendiğinde trafik kazaları kaçınılmaz oluyor. Trafik kazalarında ise araçlarımız değer kaybetti diye düşündüğünüzde Lider Oto Hasar Değer Kaybı Danışmanlık olarak ilk akla biz geliyoruz diyen Ercan Görken “Biz var iken aracınız değer kaybetmeyecek “diyerek bu anlamda herkesi danışmanlık firmalarına kahve içmeye davet ediyor.

İŞİNDE UZMAN KADRO İLE ÇALIŞIYORUZ

Başarılı işadamı Ercan Görken “Bizim için önemli olan müşterimizin memnuniyeti. Lider Oto Hasar Değer Kaybı Danışmanlık firmamızda konusunda uzman bir kadro ile çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SON 2 YILDA KAZA YAPANLAR DİKKAT

Son iki yıl içerisinde aracınız ile kaza yaptığınızda ve karşı tarafın kusuru ile aracınızın masrafları karşı Sigorta Şirketi tarafından karşılansa dahi aracınız değer kaybettiğinizi düşünüyor iseniz bizi aramanız yeterli diyen Lider Oto Hasar Değer Kaybı Danışmanlık yönetim kurulu başkanı Ercan Görken “Bize ulaşmanız yeterli.. Artık işinizi bizim uzman kadromuz takip edecek” ifadelerinde bulundu. 

 

 


Bu haber Ercan Görken Lider Oto Kiralama için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım