Time Güzel Sanatlar İle Hayatınıza Renk Katın


4.12.2015

2011 yılında kurulan ve 3. Şubesi ile Çekmeköyde açılan Time Güzel Sanatlar ile hayatınıza renk katın.

10 senelik akademik kariyeri bulunan Özgür Güneş tarafından kurulan ve 3. Şubesini Çekmeköy’de açan Time Güzel Sanatlar alanında başarılı işler yapmaya devam ediyor.

Kendi alanında birçok başarıya imza atmış alanında profesyonel eğitim kadrosuna sahip olan Time Güzel Sanatlarda Özgür Güneş, Gizem Keleş, Menekşe Cangi, Murat Yılmaz, Aslı Erdoğan, Ezgi Yıldırım, Deniz Elmas, Çağatay Güleç ve Berika Köksal gibi başarılı öğretmenler bulunuyor.

ÖĞRENİM TECRÜBESİNİ EĞİTMENLERİMİZ YARATIR

Time Güzel Sanatlar Kurucusu Özgür Güneş“ Eğitimde, öğretmenin konumu ve üstlendiği sorumlulukları önemsiyor, değerli buluyoruz. Farklı disiplinlerinden gelen tüm eğitim kadromuzun kendi dalında bilimsel araştırmalar yapan, eğitim seminerlerine katılan, öğrenci ve veliyle iletişim kurabilen, pedagojik yaklaşımda uzman, çocukları ve mesleğini seven, saygı duyan, kişisel gelişime açık öğretmenler olmasına önem veriyoruz. Tüm eğitim kadromuzun, Time Güzel Sanatlar Merkezi eğitim ve öğrenim yaklaşımı ve hedeflerinde etkin, donanım sahibi olmasına özen gösteriyoruz. Yeterince donanımlı olmayan bir eğitmenin, öğrencinin müzik yaşamında sıkıntı yaratması kaçınılmaz olduğunun bilincindeyiz. Müzik eğitimi, bir usta-çırak ilişkisidir. Öğrencilerimizin sadece bir enstrüman öğreniminden değil, yaşam boyu müzikle kuracağı ilişkiden kendimizi sorumlu hissediyoruz. Eğitim kadromuz, çalışmalarını sürekli eğitim programında, akademik yıl boyunca sürdürüyor.” dedi. 

 


Bu haber Time Güzel Sanatlar için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım