American Time'de... Yabancı Dil Öğrenmenin Farkını Yaşayın


4.12.2015

Yabancı dil öğrenmenin keyfini 40 yıllık tecrübe American Time Language Schools ile yaşayın

American Time için Güven, doğru karar, güç, başarı, süreklilik, verimlilik, dünyaya açılan pencere, hizmet ve yaşam biçimidir diye tarif edebiliriz.

American Time, sadece İngilizce eğitiminde değil dünyanın diğer dillerin de öğrencilerine yeni ufuklar açar. American Time şubelerinde aile birleşiminden ticarete kadar pek çok alanda, ihtiyaç duyulan diller için eğitim alınabilir. Öğrenciler, Academix Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı aracılığıyla diledikleri ülkede eğitim de alabilirler. American Time düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerine bir yaşam tarzı sunar. American Time’de öğrenciler, dans, folklor, drama, müzik gibi sosyal aktivitelerden ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Gelişen dünyada bir insan en az iki dil bilmeli, yurt dışına gidip geldiğinizde veya işinizle ilgili bir çalışmada yabancı dilin önemi ortaya çıkıyor. Bir dil veya iki dil öğrenmeli öğrenmenin yaşı yok. Dünyayı yakalamak istiyorsak yabancı diliniz mutlaka olmalı. Bu konuda eğitimin önemi ortaya çıkıyor. Bu açığı kapatmanın en güzel yolu ile Amarican Time’dan geçiyor.

 


Bu haber American Time (Çekmeköy Yabancı Dil Kursu Okulu) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım