Çekmeköy'de Valencia Güzellik Salonu açıldı


22.10.2015


Ayşe Yüzgeç ve Ömer Çelik tarafından hizmete açılan Valencia Güzellik Salonu’nda hijyenik bir ortamda profesyonel güzellik  uzmanı ve saç kesim uzmanları tarafından hizmet verilecek.

Çekmeköy halkının güzelliğine güzellik katacak Valencia Güzellik Salonu’nda, kırık fön, fön, kesim, saç bakımı, maşa, topuz, dip boya, komple boya, dip boya nashi, komple boya nashi, röfle, balyak, komple agda, manikür, pedikür, kaş-bıyık, parafin ayak, örgü, makyaj, el –ayak pling, törpü oje vb. işlerin yanı sıra zayıflama ünitesi ile de hizmet verecek.

Güzellik Uzmanı Ayşe Yüzgeç “ 20 yıldır bu işle uğraşıyorum ve alanında profesyonel olan bir güzellik uzmanıyım. Müşterilerimizin ve Çekmeköy halkının ne istediğini biliyoruz. Çekmeköy’de böyle bir eksiklik olduğunu fark ettik ve tercihimiz buradan yana oldu.”dedi.

Saç Kesim Uzmanı Ömer Muhammed Çelik” 22 yıldır bu sektörün içindeyim. Alanında profesyonel ekibimizle en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Salonumuzda Nashı ürünleri tercih ediyoruz. Daha önce Etiler’de güzellik salonunda görev yaptım, şimdi ise buradayız. Bu sektörde bir marka haline gelmek ve daha çok şube açmak istiyoruz.”dedi

 

 


Bu haber Valencia Güzellik Salonu Çekmeköy için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım