Hanımeli Ev Yemeklerinde Yemek Yediniz Mi?


17.01.2015

Çekmeköy'de faaliyet gösteren Hanımeli Cafe Ev Yemekleri lezzetli yemekleri ve zengin menüsü ile herkesin uğrak yeri haline geldi.

Çekmeköy'de ucuz ve kaliteli yemek yemek isteyenlerin buluştuğu nokta "Çekmeköy Hanımeli Ev Yemekleri" oldu. 

Çekmeköy Firma Rehberi (ÇFR) dergimize düşüncelerini paylaşan Hanımeli Ev Yemekleri kurucusu Aysel Aktürk "Önemli olan müşteri memnuniyeti" dedi.

MUTFAKTA İLK GÖZE ÇARPAN HİJYEN

Mimarsinan Mahallesinde faaliyet gösteren Hanımeli Ev Yemeklerinde genç, dinamik, tecrübeli, güler yüzlü ve arı gibi çalışkan bir personelle hizmete devam ediyor. Mutfakta da ilk olarak göz önünde bulunan şey hijyen şartları ve kaliteli hammadde kullanımı ilk göze çarpanlardan oldu.

YÖRESEL YEMEKLER BİZİM İŞİMİZ

Hanımeli Ev Yemekleri firma kurucusu Aysel Aktürk “Ülkemizin her yöresinde, her birinin ayrı lezzeti olan yöresel yemekler, Osmanlıdan bu güne kadar gelen enfes tatlar milletimizin en önem verdiği kültür öğelerinden birisidir. Hanımeli ev yemekleri çalışma arkadaşları ile beraber müşterilerin memnuniyetini öncelikli tutarak, müşteriye evindeymiş gibi bir ortam sağlar, damak tatlarına hitab edebilmek ve sadece yemek değil doyum hissinin yanında sohbetlerini çay, kahve keyfiyle yapabilirler” dedi.

 


Bu haber için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım